AJOFM Maramures organizeaza in aprilie Bursa Generala a Locurilor de Munca

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures organizeaza, ca in fiecare an, Bursa Generala a locurilor de munca, in data de 12 aprilie.

Evenimentul se va desfasura in Baia Mare la Casa Armatei, str. Hortensiei nr.1, incepand cu ora 09.00 si se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca sau a celor care doresc sa se reorienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati de mentinere a raportului de munca pe termen mediu si lung.

„Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, prin intermedierea unui dialog direct intre agentii economici prezenti la bursa si solicitantii unui loc de munca.

De asemenea, angajatorii care dispun de locuri de munca sunt invitati sa participe la Bursa Generala a Locurilor Munca si pot depune situatia privind locurile de munca vacante ce pot fi oferite in cadrul bursei la sediul AJOFM Maramures sau le pot transmite pe adresa de e-mail a institutiei, pana joi 11 aprilie 2019. Participarea la acest eveniment este gratuita”, se arata intr-un comunicat Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2