In Ajun de Craciun, Cristian Niculescu Tagarlas a primit un cadou de suflet din partea copiiilor de peste Prut (VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

cristian niculescu tagarlasIn prag de Sarbatori, elevii de la Liceul “Lucian Blaga” din Tiraspol i-au multumit intr-un mod aparte celui care le-a oferit o sansa imensa la educatie, Crisitan Niculescu Tagarlas. Cuvintele de multumire rostite din partea copiiilor de peste Prut au rasunat tocmai pana in Baia Mare.

“In ajunul Sarbatorilor de Craciun, venim sa-ti aducem cele mai calde si sincere felicitari,Cristian Niculescu Ţagarlas! Iti dorim sa ai parte mereu de Dragostea lui Dumnezeu, a familiei si a celor dragi. Cu toata afectiunea, iti dorim sa ti se realizeze visele si sa te bucuri de Sarbatori, asa cum ne-am bucurat noi de cadoul tau. Toti impreuna iti uram: LA MULTI ANI, CRISTI! Te asteptam cu drag la noi”, au rostit cu emotie copiii de peste Prut.

Intr-un mesaj postat pe pagina de facebook, Tagarlas isi exprima bucuria si emotia traita prin cuvintele copiiilor:

“Urarile lor m-au emotionat. Cu ocazia sarbatorilor de iarna acesti copiii minunati mi-au multumit pentru sprijinul pe care l-am oferit. Acest lucru se inscrie in continuitatea unui relatii foarte bune, care demareaza inca din anul 2008, an in care am fost invitat pentru prima data la Chisinau si Tiraspol, de catre primarul Chisinaului, Dorin Chetoaca, si de catre directorul adjunct, Raisa Padurean.”

La Tiraspol se regaseste singura unitate de invatamant in limba romana din Transnistria, iar spijinul acestor copiii a debutat prin implementarea proiectului “Limba romana peste granite”, initiat de bibliotecara Diana Ionescu, de la Colegiul National “Vasile Lucaciu”, Baia Mare. Proiectul a facut posibila participarea grupului de elevi din Tiraspol, de la Liceul “Lucian Blaga”, la o tabara organizata special pentru ei in Baia Mare. Scopul taberei a fost stabilirea de contacte intre elevii si profesorii celor doua institutii de invatamant. Proiectul demarat in toamna anului trecut vizeaza sprijinirea elevilor si a profesorilor din singura scoala romaneasca din Tiraspol. Intalnirea din Baia Mare a fost posibila datorita implicarii consilierului liberal Cristian Niculescu Tagarlas si a unor oameni cu suflet mare.

“Admir daruirea profesorilor de acolo, dar si a elevilor acestora. Multumesc si le doresc Craciun Fericit”, a conchis Tagarlas.

Bianca VLASAN

[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *