Ajuta Pentru A Fi Ajutat, concert caritabil organizat de Prietenii Spitalului “Dr. Constantin Opris”

vioaraIata-ne ajunsi, prieteni buni, in preajma sarbatorilor de iarna, la a V-a editie a concertului caritabil „AJUTA PENTRU A FI AJUTAT”, pentru ca dorinta asociatiei noastre – Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opris” – este de a-si atinge scopul, acela de a sprijini, prin dotarea cu aparatura moderna si eficienta, Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare, spital care este al nostru, al tuturor maramuresenilor.

Spectacolul poarta denumirea sloganului asociatiei tocmai pentru a scoate in evidenta necesitatea implicarii fiecaruia dintre noi, pentru a duce la indeplinire obiectivul imediat propus, dotarea Laboratorului de Angiografie si Cateterism Cardiac. Intelegand acest lucru si fiind dornici sa dea o mana de ajutor, toti artistii si mesterii populari invitati sa participe, au raspuns da. Ca si in anii trecuti, evenimentul va prezenta un concert extraordinar, iar de pe scena ne vor canta si incanta nume reprezentative: – celebrul bluesman AG WEINBERGER, iar de la Cluj Napoca, trupa ARPI & ZIP BAND.

Pe langa prestatia deosebita a artistilor mentionati, in foaierul  Teatrului Municipal Baia  Mare, se va organiza un mini-targ prezentat de MESTERI POPULARI din Maramures, unde publicul va putea admira, cumpara sau gusta diverse produse traditionale de Craciun.

Va vom intampina, ca de fiecare data, cu o cana cu vin fiert, pancove, prajituri de casa si alte surprize placute.

Evenimentul va avea loc joi, 10 decembrie 2015, la ora 19:00, la Teatrul Municipal Baia Mare, iar fondurile stranse vor fi directionate, asa cum spuneam, pentru dotarea Laboratorului de Angiografie si Cateterism Cardiac al Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Constantintin Opris” Baia Mare.

Multumim tuturor prietenilor care ne sustin si ne sunt alaturi, proprietarilor firmelor: FERMA ZOOTEHNICA SRL, SIFA INTERNATIONAL SRL, 4 BRANDS SRL, PALM SPRINGS SRL, GOLD PLAZA, PATISERIA „LAPTE SI MIERE”, TIPOGRAFIA EUROTIP, PENSIUNEA „LA FONTANA”, RESTAURANT „IL  PADRINO”, LA MOUSTACHE, STARO PUB, partenerilor media: KISS FM, ZIARMM, conducerii si angajatilor TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE si, nu in ultimul rand, d-lui BORIS IONESCU- reprezentantul zonal Crama Oprisor, d-nei DANIELA MORARI, tuturor mesterilor populari si artistilor.

Speram ca numarul spectatorilor prezenti sa fie la fel de mare ca cel din anii trecuti. Intrarea se face pe baza de invitatie, care constituie o donatie de 40 de lei.

Romana Furtuna, presedinte Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opris”

AFIŞ DEC 2015

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1