ALARMĂ – Nevaccinații din cadrul Școlii de agenți de poliție ,,Septimiu Mureșan” din Cluj sunt ,,încarcerați”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Sindicatul Europol atrage atenția asupra unor fapte care se întâmplă în cadrul Școlii de agenți de poliție din Cluj, unde elevii nevaccinați au interzis la părăsirea unității de învățământ. Conform Sindicatului amintit, „într-un exces de zel de neînțeles, de aproximativ o luna de zile, directorul unității de învățământ, cms. șef de politie Dr. Liviu Gabriel Dumitru, într-o maniera de un totalitarism autocratic, interzice de la sine putere elevilor care au ales sa nu se vaccineze părăsirea unității de învățământ”.
Sindicaliștii reclamă faptul că directorul unității de învățământ amintite refuză să le aprobe elevilor nevaccinați să părăsească unitatea în weekend-uri pentru a-și vizita familiile: „Prin această măsură ilegală încearcă să îi determine pe elevi să se vaccineze. În tot acest timp, cei vaccinați poți părăsi școala fără probleme. Această segregare nu numai că este discriminatorie, dar este în contradicție cu drepturile constituționale ale elevilor. În încercarea de a-l determina să renunțe la aceste abuzuri, unul dintre reprezentanții organizației noastre l-a contactat telefonic”.
„Răspunsul acestuia a fost halucinant: „…câtă vreme sunt directorul școlii pot să fac ce consider eu de cuviință și nu trebuie să dau explicații nimănui. Dacă vor refuza în continuare să se vaccineze (n.r. elevii), nu le voi aproba să părăsească școala”. Pentru a contracara acest comportament de dictator al directorului școlii de agenți de poliție din Cluj Napoca, am sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Avocatul Poporului, dar și conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Poate că acest personaj ar trebui să fie lăsat „la vatră” pentru a nu mai nenorocii destinele tinerilor agenți de poliție care sunt marcați încă înainte de a intra în sistem”, subliniază Europol.
FOTO Europol/facebook
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2