ALARMANT: Trei morti pe drumurile din Maramures intr-o singura saptamana

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cu toate ca numarul dosarelor penale intocmite in urma constatarii unor infractiuni rutiere si numarul permiselor retinute este tot mai mare, soferii continua sa circule cu viteza excesiva sau sa se abata de la alte norme care pun in pericol siguranta pe drumurile publice.

Spre exemplu saptamana trecuta, in cadrul actiunilor organizate, politistii au constatat 17 infractiuni rutiere si au dispus retinerea a 65 permise de conducere. Din pacate graba si alcoolul la volan au consecinte foarte grave, iar efectele se rasfrang de multe ori asupra unor oameni total nevinovati, care circula regulamentar.

Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte 26 au fost ranite saptamana trecuta, in urma unor accidente de circulatie produse pe raza judetului Maramures, potrivit IPJ. Inceputul acestei saptamani a fost din nou unul alarmant.

Luni, 11 septembrie, politistii rutieri au intervenit la doua accidente de circulatie produse pe raza municipiului Baia Mare si la un accident produs la Poienile de sub Munte, toate soldate cu ranirea unor persoane. Cauzele sunt aceleasi: neasigurarea la efectuarea unor viraje, nepastrarea distantei de siguranta, alcoolul, viteza.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2