Albert Cristescu a ales continuitatea. Ciobanu Ionut se alatura proiectului Minaur

In cadrul conferintei de presa organizata astazi la sediul Clubului Sportiv Minaur, au fost prezentati doi sportivi care se alatura lui Alexandru Csepreghi si Cip Tomas in sezonul viitor, respectiv Albert Cristescu si Ionut Ciobanu.

Dupa 2 ani in care a evoluat in culorile Minaurului, Albert Cristescu a decis sa continue sa lupte pentru CS Minaur inca doua sezoane. Pivotul in varsta de 26 de ani a evoluat in trecut pentru echipe ca CSM Bucuresti, HCM Constanta, HCM Minaur si CSA Steaua Bucuresti.

“In primul rand vreau sa ii multumesc dlui. Primar Catalin Chereches si antrenorului Raul Fotonea pentru toata increderea acordata. Sunt foarte fericit pentru semnarea noului acord si imi doresc din suflet ca in sezonul viitor sa jucam in Cupe Europene si sa readucem Minaurul acolo unde ii este locul.”, a declarat Albert Cristescu.

Al doilea transfer incheiat de conducerea clubului CS Minaur pentru noul sezon, il are ca protagonist pe Ionut Ciobanu care dupa 3 ani in care a luptat alaturi de CSM Bucuresti, a ales sa se alature proiectului Minaur pentru urmatoarele doua sezoane. Portarul in varsta de 35 de ani, fost jucator al nationalei masculine a Romaniei, a evoluat in trecut la echipe precum CSA Steaua, Energia Pandurii Targu-Jiu, CSM Bucuresti, Toledo BM (Spania), HC Odorhei si Mulhouse (Franta).

“Am ales Minaur pentru ca am incredere in proiect, in oamenii care coordoneaza acest proiect si imi doresc ca impreuna sa avem rezultate cat mai bune. Baia Mare este o echipa cu traditie si tot timpul am jucat cu emotii aici, indiferent de echipa la care am activat. Nu in ultimul rand, vreau sa joc in fata unui public minunat cum este cel de la Baia Mare. Tot timpul i-am admirat si abia astept sa ne intalnim in sala!” a declarat Ionut Ciobanu.

Text si foto: minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2