Albina, prima piata pierduta de Primarie

home camp2
home camp2
home camp2

SC Piata Aliment SA a preluat din nou Piata Albina dupa sentinta Curtii de Apel Cluj. Actiunea a avut loc vineri dimineata, noii si vechii administratori informandu-i pe comercianti cu privire la modificare.

In zilele urmatoare, societatea va prelua in administrate si Piata Izvoare, cea mai mare din oras.

Curtea de Apel Cluj a decis ca hotararile Consiliului Local Baia Mare prin care municipalitatea este noul administrator al pietelor Izvoare si Albina trebuie suspendate, pana la solutionarea finala a procesului pe fond, dupa ce SC Piata Aliment SA a cerut acest lucru instantei.

ZiarMM.ro

Lovitura de la Cluj: Primaria Baia Mare trebuie sa elibereze Piata Izvoare

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

12 Comments

 1. cotos

  Nici o stire despre aceasta lovitura pe siteul de casa al primariei :)) Oare n-au aflat de sentinta sau doresc sa protejeze imaginea zeificata a primarului???

  Reply
  1. dilau

   mai cotos, a doua zi dupa ce buldozerele lui k… cucereau pietele in oficios aparea – ADMIRABIL – iar acum nici macar un cuvint.e incredibil .

   Reply
   1. STEKO

    …este ocupat !se teme ca vre-un tribunal il lasa fara,,ada”,de fapt presimt inceputul sfirsitului,,plantatorului”de panselute cu suflet,imi aduc aminte cind au inceput problemele lui Anghel,a inceput cu o…liniste,sint curios citi din limbin..ristii de serviciu de la primarie vor sta alaturi de sufletist!in doua-trei luni vor incepe cu,,mea culpa”,nu stiu,n-am vazut,nu-s acela eu,dar cum sufletistul e razbunator vor iesi la iveala multe kkt-uri ascunse sub,unde altundeva?,presul primariei…prietenii stiu de ce!…

    Reply
    1. un oarecare...

     Dacă nu ţi-ai fi scris autobiografia pe aici, am fi putut crede că n-ai lipsit nici o zi din BM, aşa de bine le ştii tu pe toate… Se vede clar că te plictiseşti rău pe acolo şi nu poţi dormi de grija noastră…
     Ia-ţi mai repede cetăţenie spaniolă şi mai lasă-ne…

     Reply
     1. STEKO

      mai amice oarecare,promit sa ,,dorm”cind voi va,,treziti”.pina atunci nu-mi cere nimic,apropo!cind ma voi intoarce nu doresc sa vad ceea ce vedeti voi ,poate tie-ti place,dar mie mi se pare…degradant,si daca nu schimbati voi,,pe-acolo”este datoria mea sa schimb ceva,,de-aici”…

     2. dilau

      mai un oarecare… , ai si tu ceva dreptate.in mod mormal ar trebui sa-l intrebam pe prietenu steko daca stie ce a zis dabija.beleaua e alta, omul s-a dus sa faca niste gloante sau sa ajunga cel mai bogat din cimitir si sigur – mai repede sau mai tirziu – se intoarce acasa.eu zic ca problema lui e alta, nu vrea sa gaseasca aceiasi mierda ca in momentul in care a plecat.

     3. the baimarean

      d-le oarecare ,poate sa-ti confirme si d-l cato ,era unu ‘platon ce povestea despre niste oameni legati in lanturi intr-o pestera fara sa fi iesit vreodata din ea . Ei credeau ca lumea se limiteaza la umbrele ce se proiectau pe pereti din cauza focului.Is niste simboluri grele acolo despre cunoasterea limitata.De exemplu cand tu crezi ca realitatea e ce ti se prezinta pe ecran la emm esti cam in situatia celor din pestera. daca vine unul ca steko si-ti spune ca este si alta lume ,chiar un soare in afara pesterii ,poate ar fi intelept sa-l asculti chiar daca iti vine greu sa -l crezi.ce zici?

 2. Koko

  Daca este o Decizie definitiva de la Curtea de Apel Cluj atunci ea trebuie repectata de toti cetateni din Romania.

  Reply
 3. dilau

  prietene muresan, ti-ai luat momentan pietele inapoi, acum e rindul tau sa ne demonstrezi ca esti mai bun patron ca k…, desi ai avut mai mult de o gramada de ani sa demonstrezi acest lucru.primarul a mers pe idea – chitul si vopseaua rezolva beleau – si au aratat o idee mai bine.nu incerca sa ne aburesti ca astepti hotarirea finala ca iar te injura lumea.

  Reply
 4. un oarecare...

  Profund, d-le “the baimarean”, m-aţi lăsat fără cuvinte… Mă târăsc din “peşteră”, mă uit la “soare” şi oftez îngânând “primum vivere, deinde philosophari”…

  Reply
 5. un oarecare...

  STEKO, cireşte fabula lui Al. Donici, “Racul, broasca şi ştiuca”…Au trecut mai bine de o sută de ani şi nimic nu s-a schimbat, crezi că mai rezişti încă o sută, fără “să dormi”?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *