Alcoolemie 1,75 g/l – Soferul a acrosat masina politiei, a fugit, iar apoi s-a rasturnat in rau

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
In noaptea de sambata spre duminica, la ora 01.45, echipajul de ordine si siguranta publica, efectuand activitati de patrulare pe raza orasului Borsa, a oprit pentru verificari un autoturism care se deplasa pe strada Dragos Voda din oras. Intrucat conducatorul auto a ignorat semnalele regulamentare efectuate de politisti si a demarat in tromba spre Moisei, s-a procedat la urmarirea acestuia.

In timp ce era urmarit, barbatul de la volan a acrosat intentionat autospeciala de politie, provocandu-i avarii. Şoferul si-a continuat deplasarea pana pe strada Izvorul Negru din Moisei unde, datorita vitezei excesive, a pierdut controlul asupra directiei de mers și s-a rasturnat in albia paraului. Politistii au identificat un tanar de 28 de ani, domiciliat in Moisei, care nu a suferit vatamari corporale insa autoturismul a fost avariat.

Intrucat tanarul de la volan a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. S-a stabilit ca acesta avea o concentratie de 1.75 g/l alcool pur in sange.

In baza probatoriului administrat, ieri, 31 iulie, politistii au dispus retinerea sa pe o perioada de 24 de ore, ulterior, procurorul de caz urmand a dispune in consecinta, precizeaza Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului.

Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de distrugere si conducerea unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2