ALDE – M10, acord privind o viitoare colaborare politica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

discutii negocieriConducerea Aliantei Liberalilor si Democratilor a semnat, joi, un acord privind „o viitoare colaborare politica” cu formatiunea M10, reprezentata de catre secretarul general al partidului, Ovidiu Simion, informeaza un comunicat al Departamentului de comunicare ALDE, informeaza AGERPRES.

”Partidul M10 sprijina candidatii ALDE la alegerile parlamentare. Conducerea Aliantei Liberalilor si Democratilor a semnat, astazi, un acord privind o viitoare colaborare politica cu formatiunea politica M10, reprezentata de catre secretarul general al partidului, Ovidiu Simion.

Aceasta colaborare politica parafeaza intelegerea dintre cele doua partide politice, prin care M10 va sprijini candidatii ALDE la viitoarele alegeri parlamentare, care au loc pe 11 decembrie. Alianta Liberalilor si Democratilor este reprezentantul cetatenilor in Parlamentul Romaniei, care sustine drepturile si libertatile cetatenilor, idei ce sunt promovate si de catre partidul M10”, se precizeaza in comunicatul citat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2