Alege BCA – durabil, termoeficient si ecologic (P)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

constructii de bcaSegmentul materialelor de constructii pare ca se diversifica tot mai mult, de la an la an. Insa dincolo de solutiile pentru finisaje, materialele pentru zidarie raman aproximativ la fel. Unul dintre acestea, cunoscut ca si BCA – beton celular autoclavizat – incepe sa devina tot mai popular, fiind o alternativa extrem de fiabila la clasicele caramizi. Vom urmari in randurile urmatoare ale acestui articol cateva dintre principalele avantaje ale acestor materiale de constructii. Pentru a vedea anumite lucrari de acest tip, acceseaza pagina de blocuri si case din BCA, aici.

In primul rand, un beneficiu al utilizarii de BCA este eficienta energetica superioara – astfel, dupa cum este prezentat si de expertii PRO BCA, acest lucru face ca BCA sa fie printre cele mai eficiente materiale de zidarie din acest segment de piata. Un nou tip de confort devine astfel frumos conturat, prin informatiile furnizate de producatorii romani – cel de termorelaxare.

Ceea ce putini oameni stiu este ca utilizarea acestor materiale aduce economii considerabile – datorita modului lor de fabricare, nu mai este necesara aplicarea unui strat termoizolator suplimentar.

Un alt avantaj este rezistenta la foc – gratie compozitiei sale pur minerale, BCA-ul se remarca a fi un material de constructii neinflamabil; mai mult decat atat, previne propagarea flacarilor si nu emana gaze toxice sau fum.

Recomandat atat pentru constructii civile de un nivel, cat si pentru cladiri multietajate, acest material mai are un avantaj – durabilitatea si performanta structurala. Conditiile climaterice si procesele de imbatranire nu vor afecta in vreun fel trasaturile si durabilitatea constructiei. Astfel, acest material de zidarie este tot mai frecvent ales pentru ridicarea cladirilor moderne (gratie si greutatii reduse a BCA-ului ce determina o diminuare a incarcarii asupra structurii de beton si a fundatiei).

Nu in ultimul rand, BCA-ul este un material ecologic, fiind realizat din materii prime naturale, cu un consum mic de energie. Mai mult decat atat, aceste constructii reduc consumul de energie termica si bineinteles emisiile periculoase de CO2.

Afla mai multe detalii direct de la Organizatia Patronala PRO BCA care reprezinta principalii producatorii de BCA din Romania.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2