Alegeri 2016: Cum a incalcat legea electorala Coalitia pentru Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

vot-alegeriPartidul National Liberal Maramures a sesizat faptul ca pe panourile de afisaj electoral din Municipiul Baia Mare, “Coalitia pentru Baia Mare” a aplicat doua afise electorale, unul cu candidatul Catalin Chereches, altul cu convocarea unei intruniri electorale.

Atfel, potrivit Biroului Electoral de Circumscriptie Nr. 1 Baia Mare, au fost incalcate prevederile art. 79 alin 4 al Legii 115/2015.

Biroul Electoral de Circumscriptie Nr. 1 Baia Mare a admis plangerile formulate de PNL Maramures si a dispus ca alianta electorala “Coalitia pentru Baia Mare” sa procedeze de indata la inlaturarea unuia dintre afisele electorale, astfel incat pe un panou electoral sa fie aplicat un singur afis.

De asemenea, BEC atrage atentia Aliantei electorale Coalitia pentru Baia Mare sa respecte dispozitiile legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

3 Comments

  1. Zoli

    In primul rand au incalcat legea moralitatii,a dreptatii si a bunului simt sustinand un infractor!Tot asa se puteau numi si ”Coalitia pentru spaga,hotie si nedreptate”!Cred ca vor fi alesi de cativa fosti pupinc…risti dea-lui Kake si de batranii care habar n-au ce se intampla in orasul lor!

    Reply
  2. Norbert Weinmann

    Zoli, exact meine Meinung. Die Unterstuetzer wie Clara Sinn oder Mihaela Pusnava habe ich beim festival in Hoteni kennengelernt. Die wissen gar nicht welchen Despoten sie unterstuetzen.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2