Alegeri 2016 – Gabriel Zetea: „Florin Tataru este un om obisnuit cu administratia”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Gabriel Zetea7Comitetul Executiv National (CexN) al PSD a validat joi, 28 ianuarie, candidatura deputatului de Baia Mare, Florin Tataru, pentru Primaria municipiului Baia Mare la alegerile din iunie 2016.

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea a declarat ca propunerea a fost facuta conform statutului de catre organizatia judeteana a social-democratilor maramureseni si validata in unanimitate de CexN. Este prima candidatura la nivel national stabilita de catre PSD pentru primariile municipiului resedinta de judet.

”Am facut o propunere corecta de candidatura in persoana deputatului Florin Tataru pentru Primaria Baia Mare, in urma analizarii cercetarilor sociologice si a sustinerii colegilor din interiorul Partidului Social Democrat. Florin Tataru este primul parlamentar care a castigat in 2011 o batalie electorala extrem de grea impotriva unui sistem PDL-ist corupt, venind din spate in sondajele de opinie.

A recastigat mandatul cu peste 50% din sufragiile electoratului in 2012, in urma unei campanii transparente si oneste. Si daca ar fi sa luam in calcul doar aceste aspecte, candidatura sa pentru Primaria municipiului Baia Mare este una corecta din punct de vedere politic. Florin Tataru este un om obisnuit cu administratia, care are o pregatire economica deosebita la baza si care reprezinta o solutie pentru insanatosirea filozofiei bugetare si financiare a municipiului Baia Mare.

PSD va propune, in perioada urmatoare, programe si proiecte pentru cea mai importanta comunitate maramureseana, sustenabile din punct de vedere financiar, precum si solutii concrete pentru imbunatatirea nivelului de trai si a satisfacerii sociale a baimarenilor”, a declarat Gabriel Zetea, presedinte PSD Maramures.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. mmm

  Parca si vad convorbirea dintre chereches si Zetea … Zetea de sub birou … da domu’ conducatoru, ce doriti? … Chereches: il doresc pe Tataru, asa de ochii lumii, ca sa le arata ce scor fac eu … :))) penibil si Zetea asta … pe langa ca are realizari 0 habar nu are nici de politica ….

  Reply
 2. Ioan

  Un alt blatist…la fel ca și CNT…
  Se joacă la cacialma…pe bani mulți și interese !
  Vai de noi !

  Reply
  1. Attila

   Te inseli. Acum 4 ani, psd si pnl l-au sustinut pe kk, era logic sa nu aiba acum contracandidati care sa il bata. Nu e blat, atata pot doar.

   Reply
 3. dilau

  mai zetea, poate ne spui si noua cam ce a administrat florin de e asa de obisnuit?. eu cred ca ati vrut sa scapati de el si l-ati aruncat intr-o lupta pe care nu o s-o cistigati nici sa stati in cap.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2