Alegeri europarlamentare: Au fost desemnati cei trei judecatori membri in Biroul Electoral Judetean Maramures

PNL

Miercuri, 27 martie, presedintele Tribunalului Maramures a procedat la desemnarea, prin tragere la sorti dintre judecatorii in exercitiu ai Tribunalului, a celor trei judecatori membri in Biroul Electoral Judetean Maramures constituit pentru organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European din 26 mai 2019.

“Tragerea la sorti s-a efectuat pe functii, in functia de presedinte fiind desemnat domnul judecator Pop Mihai Bogdan, in functia de loctiitor al presedintelui doamna judecator Ardelean-Waltner Ileana-Daniela si in functia de membru domnul judecator Verdes Alexandru Lucian.

Mentionam ca tragerea la sorti s-a organizat in baza dispozitiilor art. 26 alin. 2 din Legea nr. 33/2007 privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European, republicata, cu modificarile ulterioare, fiind avute in vedere si dispozitiile H.G. nr. 80/2019 prin care s-a stabilit ziua de duminica, 26 mai 2019, ca zi de referinta pentru organizarea si desfasurarea alegerilor membrilor din Romania in Parlamentul European din anul 2019, si ale H. G. nr. 81/15.02.2019 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea actiunilor necesare pentru alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European in anul 2019”, a spus judecatorul Nicolae Stamate-Tamasan, presedintele Tribunalului Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2