ALEGERI EUROPARLAMENTARE – Ionel Bogdan, mesaj pentru Gabriel Zetea: „Avem candidati foarte buni”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, ii transmite liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, ca liberalii au candidati foarte buni si oameni profesionisti la alegerile europarlamentare din luna mai.

„Ii dau o veste proasta domnului Gabriel Zetea, care este foarte preocupat de lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Avem candidati foarte buni, oameni profesionisti care au dovedit ca sunt in stare sa genereze proiecte bune pentru romani. Cu acesti candidati vom castiga alegerile europarlamentare din 26 mai.

Pe lista PNL se regasesc primari care sunt campioni la atragerea de fonduri europene, sunt europarlamentari cu experienta, care au dovedit prin activitatea lor ca actioneaza in interesele romanilor si desigur lideri liberali care au conexiuni politice la nivel european si care pot folosi aceste conexiuni in beneficiul Romaniei”, a spus Ionel Bogdan.

Presedintele liberalilor maramureseni a facut referire si la candidatura lui Rares Bogdan din partea PNL, precizand ca niciun lider PSD nu se bucura in acest moment de increderea pe care o au romanii in jurnalist.

„Cat despre Rares Bogdan, care a devenit tinta PSD in ultima perioada, in special a lui Liviu Dragnea, doresc doar atat sa-i spun lui Gabriel Zetea: niciun lider PSD nu se bucura in acest moment de increderea pe care o au romanii in Rares Bogdan. Iar aceasta incredere se bazeaza pe profesionalism si pe multa munca.

Iar ca o ultima observatie, vreau sa-i atrag atentia domnului Zetea ca toti candidatii nostri la europarlamentare sunt buni cunoscatori de limbi straine, se exprima si citesc cursiv in limba romana, nu sunt vorbitori de „dancileza”, pentru ca la PNL noi punem pret pe valoarea oamenilor, nu pe servilism si clientelism, asa cum se obisnuieste la PSD”, a adaugat Ionel Bogdan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2