Alegeri parlamentare: Programul serviciilor publice comunitare de evidență a populației, în Maramureș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În vederea asigurării în bune condiții a alegerilor parlamentare din 6 decembrie, programul de eliberare a actelor de identitate în vederea exercitării dreptului la vot se va desfășura la toate serviciile publice comunitare de evidență a persoanelor din teritoriu după următorul program:

Sâmbătă, 5 decembrie 2020 între orele 8.00 – 16.00;
Duminică,6 decembrie 2020 între orele 7.00 – 21.00.

În zilele de 5 și 6 decembrie 2020, serviciile publice comunitare locale de evidență a persoanelor vor soluționa, cu prioritate, cererile pentru eliberarea actelor de identitate pentru motivele prevăzute la art. 19 alin. (1) lit. f), g) şi j) (pierdere, furt, distrugere, deteriorare, anularea actului de identitate sau al celor căror termen a expirat până la data de 01.03.2020) din Ordonanța de urgență a Guvernului 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români, republicată cu modificările și completările ulterioare, cu sau fără o programare prealabilă telefonică sau online.

Informaţii suplimentare referitoare la documentele necesare, prevăzute de lege, pentru eliberarea actului de identitate pot fi vizualizate pe site-ul Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Maramureş: www.evpmm.ro, a precizat directorul executiv, Mariana Macarie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *