Alegeri si referendum: Baimarenii cu buletine expirate, furate sau pierdute le pot reface in acest weekend. Vezi aici, care este programul Serviciului de Evidenta a Persoanelor Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Baimarenii care doresc sa participe la alegerile si referendumul din 26 mai 2019, dar au documentele de identitate expirate trebuie sa stie ca pot reinnoi aceste acte, atat sambata cat si duminica.

Anca Rat, sef Birou Evidenta Persoanelor: “Avem program de weekend, respectiv sambata si duminica. Astfel, sambata avem deschis intre orele 08.00-16.00, iar duminica de la 07.00 la 21.00. Se lucreaza in acest sfarsit de saptamana pentru cei care isi amintesc ca au acte expirate, pierdute sau deteriorate, furate si care doresc sa participe la alegeri si referendum. Cei care vin sa depuna actele de identitate sambata, vor putea sa le ridice duminica, iar cei care vor veni duminica, vor intra in posesia cartilor de identitate in aceeasi zi, adica in cursul dupa-amiezii. Rugam cetatenii sa vina cu toate documentele necesare.”

Taxa de 7 lei pentru cartea de identitate si, respectiv, taxa de 1 leu pentru cartea de identitate provizorie pot fi achitate la caseriile Directiei de Venituri, de pe strada Crisan din Baia Mare, caserii care vor fi deschise, in acest weekend, dupa programul Serviciului de Evidenta a Persoanelor.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *