Alegeri in SUA: Donald Trump prezice o surpriza de talia “Brexit” la urne

PNL

Donald-TrumpDesi in sondajele de opinie se situeaza in urma rivalei sale democrate Hillary Clinton, cu doua saptamani inaintea alegerilor prezidentiale din SUA, miliardarul republican Donald Trump prezice ca votul de la urne va contrazice rezultatele sondajelor, creand o surpriza de talia Brexit, potrivit AFP, informeaza AGERPRES.

“Aceasta este o sansa unica in viata noastra, ultima noastra sansa, peste patru ani va fi prea tarziu”, a afirmat Trump in cadrul unui miting urias la Tampa, in Florida, marele stat unde este dat perdant in fata candidatei democrate. “Cer americanilor sa se ridice deasupra tumultului si zgomotului”, a spus el. “Suntem pe punctul de a castiga, nu doar in Florida, vom castiga peste tot”, afirmase anterior Trump la un prim miting in St.Augustine.

Nici la nivel national sondajele nu ii sunt mai favorabile. Fostul secretar de stat este creditata cu 45% din intentiile de vot in medie fata de 40% pentru Donald Trump si un procent de 6% pentru libertarianul Gary Johnson. Acest avans este net superior celui care i-a permis lui Barack Obama sa fie reales cu usurinta in urma cu patru ani.

“Cand vom castiga, vocea voastra se va face auzita pe coridoarele Washingtonului si in lumea intreaga. Ceea ce intampla este mai puternic decat Brexit”, a lansat Donald Trump.

Miliardarul american a denuntat cu intensitate reinnoita complicitatea — potrivit lui — a institutelor de sondare a opiniei publice, a presei si a taberei Clinton, calificata rand pe rand “mincinoasa”, “ticaloasa” si “corupta”.

Si echipa sa de campanie a lansat luni seara de la Trump Tower in New York o emisiune cotidiana pe Facebook Live care va continua pana la votul din 8 noiembrie cu scopul de a ocoli “filtrul” canalelor media. “Trump Tower Live”, care imita emisiunile marilor canale de informatii americane, a atras peste 1,3 milioane de vizualizari luni seara pe Facebook.

Donald Trump a mai denuntat, la Tampa, bilantul cu privire la mediu al presedintelui in exercitiu.

“Vom anula miliarde si miliarde de plati catre programele Natiunilor Unite privind schimbarea climatica si vom utiliza banii pentru ameliorarea infrastructurilor de mediu ale Statelor Unite, in special in zona acvifera a Floridei”, a promis el.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1