Alegerile din PNL Maramures, posibil la inceputul lui august

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Alegerile din PNL Maramures ar putea avea loc la inceputul lunii august, pe data de 3, potrivit propunerii Biroului Politic Judetean, decizia finala urmand a fi luata la centru.

„Biroul a propus in 3 august, acuma ramane ca Biroul Politic National sa evaluzeze raportul care se va face si sa se decida asupra datei respective”, a declarat Marinel Kovacs, vicepresedintele PNL Maramures.

Saptamana trecuta, o delegatie a Secretariatului General a partidului s-a deplasat in Maramures pentru a face un inventar in randul organizatiei, asta si dupa cateva sesizari din interior.

„A fost o delegatie de la Secretariatul General, s-a stat de vorba cu membrii Biroului, s-a informat despre modul cum au decurs alegerile generale, despre modul in care a fost pregatita Conferinta Judeteana, delegati, toate lucrurile.

Toata lumea a venit si si-a spus parerea, sigur ca s-a facut deplasarea si pentru ca au fost doua sesizari si, in functie de aceasta, urmau sa verifice acele sesizari.

Concluzia a fost, cel putin exprimata noua, ca trebuie tinuta Conferinta cat mai repede, in conditiile in care sunt doi candidati, iar cine castiga ala sa conduca mai departe”, a mai spus Marinel Kovacs.

Programate pentru data de 21 iunie, alegerile din PNL au fost amanate pentru o data ulterioara.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2