Alegerile pentru Parlamentul European: Pro Romania doreste o campanie corecta, transparent si civilizata

Alegerile pentru Parlamentul European reprezinta atat momentul in care partidele politice isi prezinta oferta politica si candidatii pentru ocuparea mandatelor in singura institutie aleasa direct de catre cetateni, cat si un moment de reflexie privind valorile, principiile si dezvoltarea Uniunii Europene.

PRO Romania considera ca viitorul Uniunii Europene si gradul de participare a tarii noastre la politicile comune depind in mare masura de implicarea cetatenilor, de increderea lor in viitorul european si in institutiile europene. Convinsi ca informarea cetatenilor este fundamentala, iar toti cei care sunt implicati in campania pentru alegerile pentru Parlamentul European trebuie sa isi prezinte candidatii si programele politice in conditii de siguranta si respect reciproc, credem ca vremea gastilor de cartier a trecut!

Pro Romania doreste o campanie corecta, civilizata, transparenta, in care sa ne prezentam candidatii, valorile europene in care credem, programele politice si optiunile doctrinare, toate in folosul cetateanului.

PRO Romania Maramures militeaza pentru respectarea drepturilor reciproce si pentru o campanie europeana civilizata si transparenta. Daca se doreste schimbare, aceasta este Pro Romania!

Pro Romania si echipa sa, cap de lista fiind Victor Ponta si Corina Cretu, inseamna Pro Europa. Suntem europeni, ne pastram valorile nationale si credem in valorile europene.
In 26 mai, sa fim Pro Europa!

Viorica MARINCAS,
coordonator Pro Romania Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1