Alegerile prezidentiale au consacrat pozitia de top a USR in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Rezultatul votului de duminica de la alegerile prezidentiale a aratat ca romanii vor schimbarea scenei politice. Primii doi candidati ai dreptei au luat peste 50% din votul electoratului.

Alianta USR PLUS si Dan Barna au facut o campanie in acord cu principiile pe care le-am adus pe scena politica inca de la infiintarea, acum trei ani. Ne-am dorit cu totii un rezultat mai bun. La aceste alegeri nu a fost posibil. Nu dezarmam. Cele 1,2 milioane de romani care ne-au votat ne dau certitudinea ca politica noastra pentru a avea scoli mai bune, spitale sigure, autostrazi, o administratie curata este sustinuta de foarte multi dintre voi.

Multumesc tuturor maramuresenilor care au iesit la vot. Pozitia a doua ocupata la nivelul municipiului Baia Mare si locul trei pe judet, la putine procente de PSD, este un scor care ne obliga si mai mult pentru viitor. Sa te afli in coasta celui mai mare partid din Romania, care are resurse financiare incredibile si ocupa 60% din posturile de primar la nivelul judetului, arata ca membrii USR Maramures au fost foarte implicati in aceasta campanie.

Fiecare vot este o lectie si fiecare campanie electorala este o sansa sa aratam vointa noastra ca se poate face politica nu doar cu manipulari si minciuni. La anul vom avea doua runde de alegeri. Pentru a da o alta imagine Maramuresului avem nevoi de implicarea fiecaruia.

OM cu OM, VOT cu VOT schimbam Maramuresul.

Deputat USR Vlad Emanuel Durus, vicepresedinte Camera Deputatilor

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *