ALERTĂ METEO – Vânt, polei și strat proaspăt de zăpadă în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1

Meteorologii au emis o informare meteorologică care va intra în vigoare în seara aceasta, ora 20.00 și care va fi valabilă până mâine, 6 decembrie, ora 12.00. Începând pe tot parcursul nopții care urmează și până mâine la amiază sunt așteptate să cadă precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului și să avem și polei, ceea ce va duce la îngreunarea traficului, în special pe drumurile de munte.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, temporar va ploua în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării. Ploile vor fi moderate cantitativ în sud-vest, unde se vor acumula cantități de apă de 15…20 l/mp și izolat 30 l/mp. Îndeosebi în Transilvania, precum și în centrul și nordul Moldovei, pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. În zona montană înaltă va ninge și se va depune strat nou de zăpadă și vor fi intensificări ale vântului, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

De asemenea, meteorologii atrag atenția asupra faptului că începând din noaptea de luni spre marți (6 /7 decembrie) aria precipitațiilor se va extinde dinspre sud-vest și va cuprinde toate regiunile. La munte va ninge, în centrul, nordul și nord-estul țării treptat vor predomina ninsorile și local se va depune strat de zăpadă.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole