Alesii judeteni au votat in Ajun de Craciun prelungirea proiectului Baia Sprie-Barsana

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

baia sprie basanaIn ajun de Craciun, alesii judeteni au fost convocati in sedinta de indata, pentru a vota pentru aprobarea prelungirii proiectului „Reabilitare traseu de drum judetean Baia Sprie (DN18) – Cavnic (DJ184) – Ocna Sugatag (DJ109F) – Calinesti (DJ185) – Barsana (DJ185)”, finantat in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 si aprobarea cheltuielilor legate de finalizarea proiectului.

Trebuie spus ca mai sunt cateva zile pana la finele anului si autoritatile judetene se pregatesc sa taie panglica pe acest drum, finalizat dupa aproape 6 ani de zile. Tot in ajun de Craciun, alesii judeteni au votat si un proiect privind aprobarea prelungirii proiectului „Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord”, finantat in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 si aprobarea cheltuielilor legate de finalizarea proiectului.

Aceiasi alesi judeteni au votat si proiectul privind aprobarea de modificari in „Lista obiectivelor de investitii” si in lista pozitiei „Alte cheltuieli de investitii” pe anul 2015.

Cezar TUDOR 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Cristea

  Nimic notabil pentru dezvoltarea judetului.Niste programe fara prea mare viitor, balarii si in rest zugravesc dupa mirciulica.Maramuresul ramane tot ultimul judet din punct de vedere al PIB-ului din Transilvania.

  Reply
 2. directoru

  drumul dracului. unde e directorul ala care zicea in fata evidentelor ca drumul e in grafic si nu sunt probleme ? ala responsabil de proiect, sa iasa acum sa explice.

  Reply
 3. Cristi

  Mincinosii. Pana acum am citit vreo 10 articole ca-i gata marele proiect. O sa-i mai voteze boala pe actualii conducatori.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2