Alexandru Csepreghi, desemnat cel mai bun handbalist din Liga Zimbrilor in 2018

PNL

Baimareanul Alexandru Csepreghi a fost desemnat de Federatia Romana de Handbal cel mai bun handbalist din Liga Zimbrilor in anul 2018.

“In varsta de 31 de ani (28.03.1987), baimareanul a revenit anul trecut in Liga Zimbrilor, dupa 4 ani petrecuti in campionatul francez, hotarat sa adauge alte medalii la palmaresul deja foarte bogat”, spun cei de la FRH.

“In 2018 am revenit in Romania cu un bagaj de cunostinte in plus, fata de cum am plecat din tara. Experienta din Franta m-a maturizat la nivel profesional. Nu a fost usor, dar se pare ca a meritat din plin sa petrec 4 ani acolo, pentru ca acum sa ma bucur de votul handbalului romanesc.

Este cel mai frumos lucru, la nivel individual si sunt onorat. Pe aceasta cale, multumesc tuturor celor care mi-au oferit increderea! La nivel de echipa, imi doresc o medalie cat mai curand, asa cum am obisnuit sa am in Romania an de an”, a declarat Alexandru Csepreghi, conform FRH.

Cea mai buna handbalista romanca si, totodata, cea mai buna handbalista din Liga Florilor a fost desemnata Cristina Neagu, in timp ce Mihai Popescu de la echipa franceza Saint-Raphaël VHB a fost desemnat cel mai bun handbalist roman.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1