Alexandru Oros: ”Am regăsit în Spitalul Judeţean oameni dedicaţi”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Managerul Spitalului Județean Baia Mare, Alexandru George Oros, afirmă, într-un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, că a regăsit în spital oameni dedicaţi cu o vocaţie îndeplinită, cu devotament şi dăruire.

”7 aprilie – Ziua Mondială a Sănătăţii reprezintă an de an momentul în care ne amintim cât de importantă este sănătatea, dar mai ales ne înclinăm cu respect în faţa celor care se pun în slujba păstrării sănătăţii fiecăruia dintre noi.

Ultimii doi ani ne-au adus în faţa unor momente grele, de luptă pentru păstrarea sau tratarea sănătăţii întregii umanităţi. Azi e un moment de sărbătoare, însă nu prea e timp de sărbătorit. Ne facem însă datoria de a-i onora pe cei care se luptă să ne apere, de multe ori chiar cu propria viaţă, împotriva pandemiei Covid-19 şi a efectelor sale.
În calitate de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” îmi exprim cu această ocazie respectul şi aprecierea sinceră, atât faţă de corpul medical profesionist din cadrul unităţii noastre medicale, cât şi faţă de toţi cei implicaţi în îngrijirea pacientului.

Am regăsit în Spitalul Judeţean oameni dedicaţi, cu o vocaţie îndeplinită, cu devotament şi dăruire, care se află mereu în linia întâi în lupta pentru păstrarea sănătăţii oamenilor.

Mulţumesc tuturor pentru dăruirea şi sacrificiul continuu din această perioadă şi vă asigur că vă sunt alături.
De Ziua Mondială a Sănătăţii, vă mulţumesc pentru implicarea şi deschiderea de care daţi dovadă zi de zi, pentru grija şi atenţia oferită fiecărui pacient. “La mulţi ani!” şi multă putere de a continua activitatea de zi cu zi dedicată sănătăţii oamenilor”, spune Oros, în mesajul său.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *