Alianta 2020 USR PLUS promite fonduri suficiente pentru infrastructura rutiera

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O mare parte dintre romani considera ca cea mai grava problema a Romaniei la ora actuala o constituie infrastructura rutiera. O harta europeana a autostrazilor ne produce frustrare. Romania are, in total, putin peste 800 km de autostrada. Desi au trecut 30 de ani de la Revolutie, nu am reusit sa construim inca o autostrada care sa lege cele trei provincii istorice ale Romaniei. Drumurile existente sunt pline de gropi, iar unele drumuri judetene nu sunt nici macar asfaltate.

Alianta 2020 USR PLUS va cere sprijin tehnic european, sub forma unui program JASPERS (ofera consultanta independenta tarilor beneficiare pentru a le ajuta sa pregateasca proiecte majore de inalta calitate, care urmeaza sa fie cofinantate din doua fonduri structurale si de investitii ale UE (Fondul european de dezvoltare regionala si Fondul de coeziune)) extins pentru infrastructura, pentru a sustine redactarea caietelor de sarcini, pentru a avea reprezentanti in comisiile de evaluare, pentru a monitoriza studii pregatitoare si de fezabilitate, pentru a incuraja firmele puternice de supervizare sa se implice in proiectele din Romania.

Ne angajam sa existe fonduri europene suficiente pentru finantarea Masterplan-ului pentru transporturi adoptat de Guvernul Ciolos in 2016.

Alianta propune ca fondurile nefolosite din cauza incapacitatii guvernului sa se regaseasca in bugetele ulterioare pentru a nu penaliza dezvoltarea de ansamblu a tarii.

Intra pe www.usrplus.ro si afla obiectivele noastre pentru Romania. Pe 26 mai voteaza Alianta 2020 USR PLUS, pozitia 2 pe buletinul de vot!

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei electorale “Alianta 2020 USR PLUS”) si realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 41190006.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2