Alianta 2020 USR-PLUS va candida la alegerile europarlamentare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Dupa decizia Biroului Electoral Central, am depus contestatie la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde am obtinut o decizie favorabila definitiva. Judecatorii au aplicat atat litera cat si spiritul legii, aratandu-ne, inca o data, ca nu exista democratie fara justitie. Indiferent care ar fi fost decizia instantelor, am fi respectat-o si am fi actionat in consecinta.

Alianta 2020 USR-PLUS va candida cu cei mai competenti oameni pe care Romania i-a propus vreodata pentru Parlamentul European. Scopul nostru este sa devenim principala forta politica a tarii si sa scapam Romania de vechiul mod de a face politica, doar pentru interesele unui grup. Este rusinos si o bataie de joc la adresa platitorilor de taxe ca in 2019, la 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, sa nu avem autostrazi, spitale moderne, scoli si gradinite decente, in conditiile in care unii se imbogatesc nejustificat doar de la teava banilor publici.

Vom stopa hotia si incompetenta si vom demostra ca se poate fara ele. Meritocratia si transparenta sunt valori care stau la baza Aliantei 2020 USR-PLUS, valori pe care le vom implementa in administratia publica central si locala.

Haideti alaturi de noi: https://www.usr.ro/inscriere/

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *