Alianta de Centru Dreapta, o colaborare nefunctionala intre PC si PNL

Liderul Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, a lasat diplomatia deoparte si a comentat in public despre nefunctionalitatea Aliantei de Centru Dreapta, incheiata cu PNL. Acesta a admis ca ACD nu mai functioneaza.

“Oamenii sunt mai putin interesati de ce se intampla in interiorul USL, de cearta dintre PNL … eu vreau sa va marturisesc ca nici nu a fost o cearta cu PNL. Pur si simplu a fost o constatare si nimic mai mult. Nu ne-am asezat la masa sa ne certam, sa discutam, sa dezbatem. Nu. Pur si simplu a fost o constatare, un regret si, in acelasi timp, o satisfactie ca functioneaza USL-ul prin rezultate”, a precizat presedintele PC.

Acesta a incercat sa minimalizeze neintelegrile din ACD, precizand ca niciunul dintre liderii PC sau PNL nu a facut afirmatii care sa duca la vreun conflict. “Eu am facut afirmatiile pe care le-am dorit, domnul Antonescu afirmatiile pe care le-a dorit, nu cred ca au fost afirmatii care sa ne duca la un conflict si pur si simplu au fost constatari. De facto ACD nu functioneaza”, a sustinut liderul PC, citat de Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1