Alianta USR-PLUS a inceput strangerea de semnaturi in Maramures

PNL

Ieri a inceput oficial strangerea de semnaturi pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Alianta 2020 USR PLUS are cea mai buna lista de candidati pe care Romania a avut-o vreodata la alegerile pentru Parlamentul European, Dacian Ciolos, Cristian Ghinea si Clotilde Armand fiind cei care deschid lista.

Pentru a putea candida la aceste alegeri, este nevoie de 300 000 de semnaturi la nivel national. Noi nu avem liste gata semnate, chiar strangem semnatura cu semnatura, asa cum am facut si in campania Fara Penali in functii publice.

Membrii USR Maramures si PLUS Maramures vor fi timp de 5 saptamani prezenti in orasele si comunele din judet pentru a strange semnaturile.

Daca doriti ca alianta USR-PLUS sa poata candida, avem nevoie de semnaturile dumneavoastra. Va asteptam la sediul USR din Baia Mare, unde veti gasi formulare sau unde le puteti aduce pe cele completate. Totodata, daca vreti sa fiti voluntari sau sa ne dati semnatura de sustinere, inscrieti-va pe https://www.usrplus.ro si vom lua legatura cu voi.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1