Alianta USR-PLUS, forta opozitiei

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Delegatii USR Maramures la Comitetul Politic al Uniunii Salvati Romania, ce a avut loc in acest sfarsit de saptamana, au votat pentru constituirea Aliantei cu PLUS, partidul infiintat de Dacian Ciolos. Cei trei delegati sunt presedintele USR Maramures, Dan Ivan, deputatul Vlad Durus si vicepresedintele Radu Trufan.

Astfel s-a nascut alianta electorala care va prelua guvernarea in 2020 si care merge la alegerile europarlamentare cu cei mai competenti si integri oameni pe care Romania i-a propus vreodata pentru Parlamentul European. Aceasta alianta era asteptata atat de membrii celor doua formatiuni, precum si de electorat, care are acum o optiune viabila la guvernare.

In protocolul de colaborare semnat de cele doua formatiuni a fost stabilita lista cu care alianta va merge la alegerile europarlamentare, aceasta fiind deschisa de Dacian Ciolos, urmat de Cristian Ghinea, Dragos Paslaru si Clotilde Armand.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. profu de romana

    Un gest idiot de corporatist tembel cu milioane supte prin consultanta cu statul. Uitati-va la poza, asezarea in cadru, la mesajul individual si colectiv. Coarne puse grupului? semnul de ok? de ticneala? iar la mijloc transpiratul ciupit de varsat, achizitia perdanta. Bravo domnule Ivan. Ati ingropat USR-ul sau onorabilitatea indeii lui Nicusor Dan.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2