Alianta Vestului devine oficiala – Clujul, Oradea, Timisoara si Aradul se separa de Bucuresti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarii a celor patru orase din Transilvania si Banat vor sa ia bani de la Bruxelles si sa nu mai depinda de Bucuresti. Boc, Robu, Bolojan si Falca semneaza, sambata, documentul de temelie al „Aliantei Vestului” informeaza Ziua de Cluj

“Sambata, 8 decembrie 2018, cei patru primari initiatori ai proiectului “Patrulaterala Vestului”, Nicolae Robu, Gheorghe Falca, Ilie Bolojan si Emil Boc, primarii oraselor Timisoara, Arad, Oradea si Cluj-Napoca vom semna, la Timisoara, la sediul Primariei, de la ora 15.00, in prezenta presei, documentul temelie al aliantei noastre. Avand in vedere interesul mare pentru proiect, aratat de alte administratii publice locale din aceasta parte de tara, o data cu semnarea acestui document, numele asocierii se va schimba din Patrulaterala Vestului in Alianta Vestului -in abreviere: AVE-, pentru a se evidentia caracterul ei deschis.

Mentionam inca o data, ca, prin aceasta initiativa, prin excelenta in spiritul Declaratiei de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918, dorim sa cream un for informal pentru schimburi de idei si de experienta intre noi, edilii oraselor in cauza si intre administratiile publice locale pe care le conducem, dar si de cooperare pe proiecte mari, in primul rand de conectivitate de mare viteza, dar si in domeniile cultura, educatie, sanatate, turism, sport, securitate si dezvoltare, in sens larg”, transmite edilul Timisoarei, printr-un comunicat de presa.

stiripesurse.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Observator

    Avand in vedere ca in ultimii ani administratia locala nu a creat niciun loc de munca pentru baimareni are oare intentia primarul municipiului sa faca demersuri de a adera la AVE? Poate BOC va atrage investitori la Baia Mare ca am inteles ca este mult mai mic comisionul la Cluj decat la Baia Mare!
    Ce vedem la Oradea, Cluj, Arad, Timisoara este profesionalism in administratie publica locala. Noi suntem la stadiul de plantat platani si maturat strazi.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1