Alin Birda, candidat PNL la Primaria Baia Sprie: “Vremea noastra, a tinerilor, a venit”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Luni, 29 mai, in Baia Sprie a fost prezent liderul liberal Ludovic Orban, candidat la presedintia PNL. Acesta a tinut sa transmita un mesaj de sustinere pentru candidatul PNL la Primaria Baia Sprie, Alin Birda.

“Am venit in primul rand sa fiu alaturi de Alin Birda in aceasta zi. Ii urez succes, sunt convins ca locuitorii din Baia Sprie vor alege continuitatea, vor alege candidatul PNL, cu atat mai mult cu cat este sustinut de domnul primar (n. r. Dorin Pasca)”, a spus Ludovic Orban.

La randul sau, Alin Birda a precizat ca vremea tinerilor a venit si ca in urma intalnirilor cu cetatenii din oras, a simtit din plin sprijinul lor.

“Tin sa multumesc domnului Ludovic Orban pentru sustinere. M-am intalnit in acest zile cu baisprienii si am fost bucuros si am simtit din plin sprijinul oamenilor. Vremea noastra, a tinerilor, a venit. Desi a venit destul de greu, consider ca acesta este momentul in care o noua generatie se poate implica in politia si sa schimbe ceva si de aceea indemn si alti tineri sa faca acest pas.

De ce PNL? Pentru ca am fost totdeauna liberal, pentru ca este cel mai vechi partid din Romania, pentru ca este un partid de traditie, un partid cu viitor”, a spus Alin Birda.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. ghita

    Un oras la pământ,un oras fara perspectiva.De la un liberal as fi vrut sa aud de investitii in dezvoltare economica si locuri noi de munca,mai ales ca exact ca in Baia Mare,la panselute si povesti se pricepe toata lumea.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *