Alin Sebastian Barda a fost investit primar al orasului Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Azi, in sala de sedinta a Consiliului Local Baia Sprie, reprezentantul Guvernului in teritoriu, prefectul Sebastian Luput, a investit in functie primarul urbei de sub poalele Gutinului.

In prezenta unui numeros grup de cetateni, a executivului si legislativului din administratia locala, Alin Sebastian Barda a depus juramantul de investire in functia de primar al orasului Baia Sprie. Reprezentantul liberalilor baisprieni a castigat alegerile din 11 iunie, preluand fraiele orasului pana la finele acestui mandat.

Cu aceasta ocazie s-a incheiat interimatul, de aproape opt luni, a viceprimarului Tiberiu Barkoczi, care s-a descurcat onorabil, avand multe realizari notabile pentru comunitatea locala. Noul primar s-a nascut in Baia Sprie, oras pe care il iubeste si doreste sa-l dezvolte  impreuna cu cetatenii urbei.

”Am lucrat in echipa care a pus orasul nostru pe drumul dezvoltarii si trebuie sa continuam toate proiectele bune pentru oras si pentru viata oamenilor. Dincolo de aceste proiecte, avem nevoie de unele noi, de investitii, de locuri de munca bine platite, de infrastructura si de scoli dotate pentru copiii nostri. Problemele oamenilor sunt si ale mele, atfel ca stiu foarte bine de ce are nevoie orasul nostru pentru a se dezvolta si prospera”, spune primarul Alin Sebastian Barda.

Vasile GHERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2