Alina Gorghiu: Exclud ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul fiscal

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

alina-gorghiuCopresedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, a declarat sambata ca exclude ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul fiscal, sustinand ca un astfel de demers ar fi o bataie de joc in conditiile in care nu exista un consens al fortelor politice pe aceasta proiectie, scrie ziare.com.

„Dorinta noastra este ca aceasta dezbatere pe Codul fiscal sa aiba loc in Parlament. Eu exclud ideea unei angajari, unei asumari de raspundere din partea premierului, pentru ca ar fi o bataie de joc la adresa populatiei din Romania, la adresa mediului de afaceri din Romania sa-ti angajezi raspunderea pe o proiectie in conditiile in care tu nu ai consensul fortelor politice. De ce? Pentru ca nu asiguri stabilitatea legislatiei pe termen mediu si lung.

In momentul in care tu nu te-ai inteles cu restul partidelor politice, in mod cert inseamna ca nu ai vrut sa implementezi sau sa adopti o parte din viziunea lor in acel cod. Atunci este firesc ca fiecare, in momentul in care va veni la guvernare, sa mai faca o modificare”, a afirmat Gorghiu, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2