Alo, domnii din Primarie! Sunteti gata? Venim cu lopata. Una de “metal” (VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

metal-shovel-guitarCe se poate face cu o lopata? Sa se curate zapada, de exemplu, macar acum, in plin sezon. Si ar trebui sa stie asta si preazambitorii domni din Primaria Baia Mare, care, plecati in conced’ sau avand telefoanele pe sailant (O, Sileeent Niiight… parca auzim un cor angelic ridicandu-si glasurile sub geamurile institutiei), nu percep “urarilede bine ale tuturor soferilor si nu vad drumurile Baii Mari, ingropate in nameti.

Un clip inedit postat pe internet arata ca se pot face lucruri complexe cu elemente simple. De exemplu, cu lopata de care spuneam. E una dintre acelea, de cativa lei, care poate pentru administratia locala, prin ceva contracte, valoreaza cat o masina de deszapezit.

Alooo, domnu’ Barbul, domnu’ Rob. Uitati cum fac altii. Se folosesc chiar si de o lopata. Bine, ca la ei nu ninge, si chiar daca ar ninge, nu ii mai crede nimeni cand spun ca iarna i-a prins pe nepregatite (nu de alta, dar se uita in calendar si cam stiu in ce moment al anului sunt), asa ca s-au apucat de cantat. La lopata.

Ei, acuma, dupa ce treceti de partea cu rusinica, sa stiti ca noi chiar ne-am face probleme gandindu-ne ca treceti maine prin oras si vedeti niste cetateni cu lopeti in mana venind spre domniile voastre. Stimabili edili, sa stiti ca nu vor veni sa va cante cu ele. Ci o sa va dea exact ceea ce meritati. Exact unde meritati. Daca intelegeti ce vrem a spune.

Aci DUTZU

PS: Sugestie. In Baia Mare, printr-o hotarare de Consiliu Local, s-ar putea renunta la folosirea termenului deszapezire. Prefixul duce cu gandul ca ea are loc DES, ceea ce nu e cazul. Asa ca, sa fie clar pentru toata lumea, ar fi mai potrivit cuvantul inzapezire.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. Dan

    De ce nu ies consilierii in frunte cu Gligan sa dea la lopata ??? De ce nu demonstreaza ca sunt mai buni ca Chereches ???
    Sunteti o mare RUSINE !!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *