Alte 12.200 de pachete cu tigari confiscate in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari-contrabandaSambata, 5 noiembrie, in jurul orei 17.00, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Valea Viseului, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a opri in trafic, pentru control, pe DN 18, pe Dealul Hera, judetul Maramures, un autoturism marca Audi Q5, inmatriculat in Romania.

La volanul autoturismului se afla cetateanul roman Nicolae I. de 39 de ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

“In urma controlului efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au descoperit un spatiu special amenajat sub autoturism, motiv pentru care s-a luat masura conducerii barbatului impreuna cu masina la sediul politiei de frontiera, in vederea efectuarii unui control amanuntit.

In urma acestuia, politistii de frontiera au descoperit, in spatiul special amenajat, cantitatea de 700 pachete tigari, de diferite marci, in valoare de 6.400 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, autoturismul in valoare de 70.000 lei a fost indisponibilizat, iar in cauza se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

* De asemenea, pe timpul altor misiuni desfasurate la frontiera de stat, in ultimele 24 de ore, politistii de frontiera din cadrul Sectoarelor P.F. Sarasau si Valea Viseului au descoperit si confiscat 11.500 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 103.700 lei.

In cauza se efectueaza cercetari pentru identificarea persoanelor implicate si documentarea intregii activitati infractionale, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2