Alte aproape 13.500 pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politistii maramureseni

Actiunile politistilor pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu tutun continua. Un alt autovehicul, cu care erau transportate aproape 13.500 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, a fost impiedicat de politistii Sectiei 5 Ocna Sugatag si cei din cadrul Politiei Sighetu Marmatiei sa ajunga la destinatie.

Politistii au pornit in urmarirea autoturismului de teren, care circula dinspre Ocna Sugatag spre Valeni, joi noapte, la ora 00.30, dupa ce soferul a ignorat semnalele regulamentare de oprire efectuate de oamenii legii. Pentru a se sustrage controlului, soferul a marit viteza de deplasare, a pierdut controlul directiei de mers, a ajuns cu autovehiculul in gardul unui imobil din Valeni, pe care l-a distrus, iar apoi s-a rasturnat in gradina. Soferul a abandonat autovehiculul si a fugit, conform IPJ Maramures.

In urma controlului efectuat, politistii au gasit 13 476 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, care au fost ridicate in vederea confiscarii. De asemenea autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Politiei Municipiului Sighetu Marmatiei in vederea continuarii cercetarilor.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda si continua cercetarile pentru identificarea persoanelor implicate si stabilirea cu exactitate a intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1