Alte cinci permise de conducere retinute de politistii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

soferi politistiMiercuri, 28 septembrie, politistii Biroului Rutier Baia Mare au actionat pentru prevenirea accidentelor in care sunt implicati pietonii, urmarindu-se atat combaterea indisciplinei pietonale cat si depistarea si sanctionarea conducatorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor aflati in traversarea strazii, pe trecerea pentru pietoni.

In cadrul actiunii au fost depistati si sanctionati 20 de pietoni care s-au angajat in traversare prin loc nepermis si 44 de soferi care au patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului sau care s-au abatut de la respectarea altor norme privind circulatia pe drumurile publice. De asemenea, politistii au retinut cinci permise de conducere.

La Seini, politistii au actionat pe principalele artere de circulatie impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman  Maramures. In urma verificarilor efectuate, politistii au aplicat 24 de sanctiuni contraventionale si au retras cinci certificate de inmatriculare, conform buletinului informativ al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2