Alte doua furturi din locuinte in Baia Mare

home camp2
home camp2
home camp2

Activitatile de cercetare si investigare efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au dus la solutionarea a inca doua furturi din locuinta si a furtului unei biciclete.

Persoanele banuite de comiterea lor, patru baimareni cu varste cuprinse intre 14 si 38 de ani, sunt cercetati de politisti pentru documentarea intregii activitati infractionale in cadrul dosarelor penale intocmite pe numele lor, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie propuse masuri legale.

Precizam ca in ultima perioada politistii au inregistrat un numar relativ mare de furturi din locuinta. In ceea ce priveste furturile comise prin escaladare si fortare a geamurilor lasate rabatate, din momentul in care persoana banuita de comiterea lor a fost prinsa in flagrant si arestata preventiv, nu au fost inregistrate alte fapte comise prin aceasta metoda de operare, conform IPJ Maramures.

Politistii de investigatii criminale monitorizeaza zilnic aceste fapte si desfasoara activitati specifice in fiecare cauza, in scopul administrarii probatoriului complet care sa duca la identificarea autorilor si probarea activitatii infractionale.

In cazul neplacut in care va intoarceti acasa si constatati ca s-a comis un furt nu patrundeti in campul infractional, nu atingeti si nu miscati de la locul lor lucrurile din locuinta! Sesizati de urgenta politia!

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *