Alte două persoane care nu au respectat izolarea la domiciliu, introduse în carantină instituționalizată, în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat 49 de misiuni.

Au fost angrenate 98 efective în activități de menținere a ordinii și siguranței publice, pentru verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, pentru paza locațiilor de carantinare, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, transmite CJSU Maramureș.

În executarea misiunilor au fost utilizate 28 mijloace de mobilitate. Au fost verificați peste 1.300 de cetățeni cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu. Două persoane au fost depistate, identificate și sancționate contravențional pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu. Au fost introduse în carantină instituționalizată, cu plata cheltuielilor aferente. S-au aplicat, în context, 19 sancțiuni contravenționale în valoare de 12.485 lei.

”Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte măsurilor stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, au spus cei de la CJSU Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2