Alte nouă persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală au fost sancționate, în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 71 misiuni.

Cele 85 de efective angrenate au acționat la menținerea ordinii și siguranței publice, verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și de distanțare fizică. Au fost utilizate 19 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. S-a procedat la verificarea respectării legislației la peste 40 de agenți economici.

Au fost identificate și sancționate contravențional nouă persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. De asemenea, au fost aplicate, în context, 15 de sancțiuni în valoare valoare de 3.200 lei.

”Prin punctele de trecere a frontierei de stat au intrat ieri în țară 35 maramureșeni. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, a arătat CJSU Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2