Alte patru permise de conducere retinute de politistii maramureseni

Prudenta, responsabilitatea participantilor la trafic si actiunile politistilor rutieri au contribuit la cresterea gradului de siguranta pe drumurile publice. In consecinta miercuri, 27 noiembrie, a fost o zi in care nu s-a produs niciun accident soldat cu ranirea unor persoane, pe drumurile publice de pe raza judetului nostru.

In schimb au fost aplicate mai multe sanctiuni contraventionale pentru incalcarea regulilor de circulatie. Politistii rutieri din Sighetul Marmatiei si Viseu de sus, care au actionat pe drumurile publice din raza de competenta, pentru a combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere, au oprit pentru verificari mai multe autoturisme.

Pentru abaterile constatate, politistii au aplicat 31 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 11.000 de lei. Totodata, ca masura complementara, a fost dispusa retinerea a patru permise de conducere si retragerea unui certificat de inmatriculare.

“In conditiile unui carosabil umed, pentru a nu fi implicati in evenimente rutiere, politistii rutieri va recomanda sa adaptati permanent viteza de rulare la conditiile de drum si trafic si sa pastrati in mers o distanta suficient de mare fata de vehiculul din fata, pentru a putea opri in conditii de siguranta!

Mai ales in conditii de vreme nefavorabila folositi luminile de intalnire si pe timpul zilei si nu efectuati depasiri riscante!”, transmite IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1