Alte trei permise de conducere reținute în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marți, 11 mai, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă și cei ai Poliției orașului Dragomirești au efectuat o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Polițiștii au verificat 28 de autovehicule și au constatat cinci contravenții, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de peste 4.000 de lei.

Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a trei permise de conducere. Totodată, în cadrul acțiunii, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus dinspre centrul localității Bogdan Vodă înspre satul Bocicoel.

La volan a fost identificat un bărbat de 52 de ani din Bogdan Vodă, care a prezentat un permis de conducere care a ridicat suspiciuni privind autenticitatea, conform IPJ.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la comiterea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2