Alți 132 agenți economici verificați în Maramureș

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali și militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale au executat, în ultimele aproximativ 30 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 48 de misiuni.

Cele 59 efective angrenate au acționat pentru paza locațiilor de carantinare, verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, fluidizarea circulației rutiere la menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare.

Au fost verificate peste 1100 persoane cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu. Au fost utilizate 16 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. S-a procedat la verificarea respectării măsurilor stabilite în perioada de alertă de către 132 agenți economici. Au fost aplicate, în context, cinci sancțiuni contravenționale în valoare de 6000 lei pentru încălcarea prevederilor legale.

Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit în țară 76 de maramureșeni, din care 75 au intrat în autoizolare la domiciliu.

”Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, transmite CJSU Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1