Alti doi maramureseni sunt cercetati pentru contrabanda cu tigari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari de contrabandaIn data de 17 februarie, la nivelul Sectorului Punctului de Frontiera Valea Viseului s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana.

Astfel, pe timpul actiunii, au fost observate doua persoane, in apropierea frontierei de stat, pe directia localitatii Bistra, care se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul tarii, transportand colete voluminoase.

„La observarea patrulei politiei de frontiera, cele doua persoane au abandonat coletele si au fugit, disperandu-se in directii diferite.

La cercetari s-a stabilit ca persoanele implicate in activitatea infractionala sunt doi barbati, cetateni romani, domiciliati pe raza comunei Bistra, judetul Maramures, iar coletele abandonate contin tigari de provenienta ucraineana.

In urma inventarierii baxurilor, s-a constatat ca acestea contin 1.480 pachete tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de 6.700 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Cei doi cetateni romani sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2