Alți maramureșeni depistaţi de poliţişti cu alcoolemie la volan

Marți, la ora 22.00, pe DJ 186C, în localitatea Ieud, poliţiştii Secției 2 poliţie rurală Bogdan Vodă au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani din localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Centrul de Permanenţă Dragomirești, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, conform IPJ Maramureș.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau altor substanţe.

Şi poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au oprit azi noapte pentru control un autoturism care era condus, la ora 00:30, pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918 din oraş.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 32 de ani din municipiu care emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Totodată, poliţiştii din Seini împreună cu poliţiştii orașului Tăuții Măgherăuș au oprit pentru control un autoturism care era condus de un bărbat de 40 de ani, pe raza localităţii Săbişa.

În urma verificării documentelor poliţiştii au constatat că numerele provizorii aplicate pe autoturismul condus de acesta sunt expirate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1