Am descoperit cele mai bune cosuri de fum din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cosul de fum a fost parte integranta a caselor timp de secole, ocupand intotdeauna un loc central. De-a lungul anilor, cosurile de fum si-au schimbat forma si metodele de executie, oferind membrilor gospodariei un confort mai mare. In ultimii ani, au aparut pe piata produse specifice pentru case mai sigure, mai economice si functionale – sistemele de cosuri de fum.

Orice constructie durabila si rezistenta in timp, trebuie sa fie realizata cu materiale de calitate, cu atentie sporita la detalii si efectuata de meseriasi profesionisti si cu experienta in domeniu. Cand vorbim de domeniul termic, se aplica aceleasi principii, in special daca ne referim la cosul de fum, intrucat acesta este un element foarte important al sistemului de incalzire al locuintei.

Un cos de fum bun va asigura o functionare corecta si eficienta si nu va va da batai de cap. Recomandarea noastra sunt cosurile de fum ceramice – un produs calitativ, performant, usor de instalat si cel mai important….la un pret accesibil oricarui buzunar.

Sistemele de cosuri din ceramica sunt o alternativa excelenta la cosurile traditionale de caramida. Aceasta este o solutie mult mai avansata din punct de vedere tehnologic. Asamblarea lor este rapida si eficienta datorita utilizarii elementelor partial prefabricate.

Constructia unui astfel de sistem de cos de fum ceramic presupune ani de experienta in spate si o echipa profesionista care aduce in fata un produs la nivel inalt, un produs nemtesc de evacuare a fumului si gazelor arse – kitul Hoch Universal. Acesta este un sistem izolat ceramic si cu mantale de beton la exterior, care este cel mai bun cos de fum, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si pretul.

Si nu o spunem doar noi, ci calitatea acestui cos de fum este confirmata de catre Institutul German pentru Tehnologia Constructiilor din Berlin, fiind testat si certificat TUV la cele mai inalte standarde in domeniu.

Ca sa te convingi cat de simplu de montat este cosul de fum ceramic Hoch Universal, te invitam sa urmaresti videoclipul de mai jos:

Care sunt caracteristicile acestui sistem universal de evacuare?

In primul rand, sistemul Hoch Universal cuprinde un kit complet pentru constructia unui cos de fum profesional compus din elemente modulare prefabricate, cu samota la interior, termoizolatie sub forma de vata bazaltica si manta prefabricata din beton usor la exterior.

Asta inseamna ca pentru montaj, nu ai nevoie de alte unelte speciale, ci poate fi efectuat de catre oricine, fara deranj in casa. Aproape tot ce ai nevoie pentru constructia cosului de fum este deja inclus in kit, cu exceptia unui burlan de otel al carui diametrul depinde in functie de modelul cosului de fum ales.

Cosul de fum Hoch reprezinta cea mai buna alternativa la clasicul horn zidit din caramida. Cumparatorii sistemului de cosuri de fum Hoch din Baia Mare si toata tara, beneficiaza de o garantie de 30 de ani.

Cosurile de fum sunt pregatite la o temperatura de aproximativ 1.100 ° C, astfel incat acesta sunt „trecute prin foc” chiar inainte de instalare, fiind rezistente la foc si funingine, conform DIN EN 1457. Sunt un superlativ al sigurantei, rezistentei si confortului.

AVANTAJELE unui cos de fum HOCH:

Moderne

Sistemele Hoch sunt sisteme modern pentru evacuarea fumului si gazelor arse realizate din tuburi ceramice testate TÜV de la renumitul producator german HART Keramik.

Economice

Sistemele de cosuri din ceramica sunt o alternativa excelenta la cosurile traditionale de caramida. Aceasta este o solutie mult mai avansata din punct de vedere tehnologic. Asamblarea lor este rapida si eficienta datorita utilizarii elementelor partial prefabricate.

Universalitate

Sistemele de horn din ceramica evacueaza toate tipurile de emisii/combustibili solizi, lichizi si gazosi, incluzand lemn, carbune, gaz, petrol si bricheta.

Acestea sunt compatibile cu diferite tipuri de echipamente, indiferent de furnizor sau sursa de caldura, si constituie astfel o solutie complet independenta.

Confort

Unul dintre cele mai mari avantaje ale sistemelor de cos de fum Maramures este usurinta lor de constructie si utilizare. Asamblarea este foarte simpla si riscul de eroare minim.

O comoditate enorma pentru utilizatorii sistemului de cos de fum este, de asemenea, selectia larga. Prin urmare, toata lumea poate alege acum un cos de fum ideal pentru nevoile si spatiul lor – cosuri de fum Baia mare.

Siguranta

Cosurile sunt rezistente la focul de funingine si la acizii din emisii. Siguranta utilizarii si calitatea inalta au fost confirmate in diferite studii. Cosurile de fum au certificare CE europeana care garanteaza indeplinirea tuturor normelor.

 Rezistente

Cosurile din ceramica Hoch nu ruginesc, sunt absolut rezistente la coroziune si, prin urmare, au o viata extrem de lunga. In plus, datorita tehnologiei avansate de fabricare si testare a sistemului triplustrat ventilat rezulta o rezistenta exceptionala la socurile termice si la socurile mecanice din exterior.

Cosul de fum este o investitie importanta, iar daca este ales corect, un cos de fum profesional va poate proteja bunurile, cat si locuinta.

Cosurile de fum din ceramica cu samota la interior si beton la exterior sunt cea mai buna varianta, iar un cos de fum ceramic va fi cea mai trainica si performanta solutie – o varianta profesionala a cosurilor de fum zidite traditionale.

Daca beneficiile acestui cos de fum te-au convins, nu iti ramane decat sa apelezi la un meserias experimentat pentru un montaj professional al unui cos de fum ceramic HOCH – pentru asta echipa PeFoc te poate ajuta cu meseriasi priceputi in toata tara.

Chiar daca un cos de fum ceramic zidit nu va fi cea mai ieftina varianta de pe piata, si poti alege ca alternativa un cos de fum inox izolat, acesta ofera o durabilitate mare in timp, intreaga investitie meritand orice efort financiar.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1