Amabilitatea te ajuta sa traiesti mai mult

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

batraniDecana de varsta a omenirii, Gertrude Weaver din Arkansas (SUA), in varsta de 116 de ani, considera drept cheie a longevitatii tratarea celorlalti semeni cu amabilitate, scrie Reuters citata de Agerpres.

Weaver, nascuta la 4 iulie 1898, locuieste la un centru de ingrijire pentru seniori din Camden Arkansas, unde face exercitii in scaunul ei cu rotile de trei ori pe saptamana si mananca trei mese pe zi in sala de mese.

“I-am tratat pe toti asa cum doresc sa fiu si eu tratata”, a spus ea reporterilor la cea de-a 116-a aniversare, ocazie cu care a primit o scrisoare de felicitare de la presedintele Barack Obama. Ea este cea mai varstnica persoana din lume potrivit Gerontology Research Group din Los Angeles, noteaza Reuters.

Fiica de fermier nascuta in Arkansas, in apropiere de frontiera cu Texas, ea a lucrat ca asistent social. Dupa pensionare a locuit cu nepoata sa, iar din 2009 s-a mutat la Silver Oaks Health & Rehabilitation Center deoarece nepoata a avut probleme de sanatate, a spus administratorul centrului Kathy Langley.

“E o doamna absolut uimitoare”, a afirmat Langley. Fiul Gertrudei Weaver, in varsta de 93 de ani, ii face vizite regulate la centrul de ingrijire in care se afla internata. “Ea spune ca a fost binecuvantata cu o viata lunga si sanatoasa datorita modului in care i-a tratat pe ceilalti”, a mentionat Langley.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2