Amanarea Castanelor provoaca nemultumiri in randul maramuresenilor din diaspora. Multi si-au luat bilet de avion pentru eveniment

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Amanarea Festivalului Castanelor pentru luna octombrie provoaca nemultumiri in randul maramuresenilor din diaspora.

Si asta mai ales din cauza faptului ca multi dintre acestia si-au cumparat bilet de avion tocmai pentru a ajunge la eveniment.

“Noi ne-am luat bilete de avion, suntem 4 si mergeam din Londra. Sunt o gramada de oameni care au bilete cumparate. Eu cunosc pe putin 15 din Anglia. Lumea din diaspora e foarte nemultumita de aceasta alegere”, ne-a transmis un cititor.

Potrivit reprezentantilor Primariei, Festivalul Castanelor a fost amanat pentru o organizare cat mai legala a evenimentului, dar si din cauza conditiilor meteo.

Iata si dovada achizitionarii biletului de avion de catre cititorul care ne-a scris cele de mai sus:

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. banhidi

  orice eveniment de acest gen si de amploarea aceasta, in orice tara civilizata, este anuntat si promovat public cu minimum 1 an de zile inaintea inceperii lui… datele de desfasurare sunt clare, batute in cuie si nu suporta schimbari… asta in cazul in care organizatorul doreste sa dea dovada de seriozitate si sa castige totodata increderea participantilor, atat a celor locali, din tara sau strainatate… Sarbatoarea Castanelor se doreste a fi un eveniment important in Baia Mare, chiar daca personal prefer ca bugetul alocat acestei manifestari sa fie utilizat in cu totul alte scopuri… sa vii tu autoritate locala inainte cu 2 saptamani de eveniment si sa schimbi datele de desfasurare ale acestuia (indiferent din ce motive, ca doar nu-i cutremur sau inundatie) mi se pare un lucru extrem de daunator imaginii orasului si conducerii acestuia.. practic primaria Baia Mare transmite un semnal ca acest eveniment este unul lipsit de importanta, este un eveniment care se poate organiza ad-hoc, oricand, la orice ora, doar sa fie cheltuiti niste bani…

  Reply
 2. Tot eu

  Daca tot vorbiti de dovada achiItionarii biletului de avion, de CE nu aratati intregul bilet????? Sa va credem, nu de alta. O captura de ecran se poate face oricand si de oriunde. Despre CE vorbim.

  Reply
 3. Marius T.

  Dupa cum se vede pe bilet checkin-ul se fpoate face abia pe 21 dimineata. Nu am cum sa-ti arat biletul pana nu fac checkin-ul..
  Biletele sunt ale mele. Eu, sotia si fiul meu.
  Dar daca chiar vrei o sa fac si checkin-ul sa vezi confirmarea..

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2