septembrie 27, 2021

Ambasada Republicii Cehe la Bucuresti – multumiri oficiale transmise Salvamont Maramures pentru salvarea turistului ceh

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 27 octombrie 2019, salvatorii montani maramureseni au fost angrenati intr-o interventie extrem de dificila. Un motociclist de origine ceha, aflat pe un traseu off-road, a cazut intr-o prapastie de aproximativ 60 metri, suferind traumatisme multiple la nivel cranian si toracic. La fata locului au fost trimise echipajele de prim ajutor ale Serviciului Public Judetean Salvamont Maramures, dar si un elicopter SMURD, ranitul fiind localizat cu ajutorul coordonatelor GPS transmise de operatorii STS.

In urma interventiei incheiate cu succes, seful Sectiei Consulare a Ambasadei Republicii Cehe in Romania, Ivo Teichman, a adresat o scrisoare de multumire managerului-interimar al Serviciului Public Judetean Salvamont Maramures, Dan Benga, dar si intregii echipe implicate in acest caz. Acesta a multumit, in numele Ambasadei Republicii Cehe la Bucuresti, dar si in numele cetateanului ceh salvat, Jaroslav Strakoš, pentru inaltul grad de profesionalism de care au dat dovada salvatorii, urandu-le mult succes in intreaga activitate desfasurata.

Managerul-interimar al Serviciului Public Judetean Salvamont Maramures, Dan Benga, a aratat ca astfel de initiative nu fac decat sa reconfirme dedicarea si profesionalismul de care salvatorii montani dau dovada in orice misiune de salvare.

Dan Benga: „Adevaratele reusite pentru echipa noastra se masoara in posibilitatea de a ne intoarce la baza in urma interventiilor, stiind ca inca o viata a fost salvata. Gestul Ambasadei Republicii Cehe la Bucuresti valideaza standardele inalte care caracterizeaza activitatea Serviciul Public Judetean Salvamont Maramures, dar si faptul ca pregatirea constanta a salvatorilor montani, alaturi de profesionalismul si dedicarea cu care abordeaza fiecare misiune, reprezinta garantia succesului.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2