Ambasadorul Bosniei Hertegovina revine in vizita la Primaria Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In cursul zilei de miercuri, 15 martie, primarul interimar Marinel Rob a primit pentru a doua oara vizita Dr. Mile Vasic, ambasabor al Bosniei Hertegovina, dupa ce in cursul lunii noiembrie a anului trecut, Excelenta Sa a mai efectuat o vizita in Baia Mare, cu ocazia Conferintei Internationale ”Innovative ideas in sciences – Idei Inovative in stiinte”, organizata de Centrul Universitar Nord Baia Mare – din cadrul Universitatii Tehnice Cluj Napoca, in colaborare cu Universitatea Banja Luka din Bosnia Hertegovina.

Discutiile s-au axat pe mai multe subiecte curente pe plan national si international, dar mai ales pe oportunitatile de colaborare a Municipiului Baia Mare cu orase din Bosnia Hertegovina, in scopul promovarii intereselor comune, anunta baiamare.ro.

Cu acest prilej s-a agreat ideea de a urma procedurile de stabilire a unui cadru de cooperare intre autoritatea publica locala si orasele Prnjavor si Doboj din Bosnia Hertegovina.

”Consider ca este oportuna o astfel de colaborare intre aceste orase, care sa contribuie la o cat mai buna cunoastere reciproca precum si facilitarea cooperarii in domeniile cultural, social si economic”, a spus primarul interimar Marinel Rob.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1